Derfor bør du vælge danskproduceret emballage

Generelt er nethandel ikke blandt de mest klimavenlige løsning. Derfor kan det betale sig at gøre så meget som muligt for at mindske CO2-aftrykket. Det kan eksempelvis gøres ved at investere i dansk emballage.

Hver dag anvendes der utroligt meget emballage – også mere end der rent faktisk er nødvendigt. Imens det kan diskuteres, om agurker behøver at være pakket ind i plastik i supermarkedet, er der ingen tvivl om, at nethandel er afhængig af emballage, som kan beskytte de varer, der bliver sendt afsted.

Skru ned for CO2-udslippet

Emballage er derfor en stor klimasynder, hvis ikke den anvendes med omtanke. Du kan gøre en forskel ved at købe dansk emballage, som generelt sætter et mindre klimaaftryk, da det er produceret herhjemme og derfor ikke skal fragtes langt.

Herunder får du et indblik i, hvor du kan købe dansk emballage, samt hvorfor det er en god idé at investere i – udover at det naturligvis er bedre for miljøet på sigt, da det ikke skal transporteres fra udlandet til Danmark for blot at blive sendt afsted igen.

Dansk er ofte god kvalitet

Når du køber dansk emballage, er du ofte sikret en høj kvalitet, fordi der er et lille udvalg af producenter herhjemme, som alle producerer god emballage af høj kvalitet. Du kan se et udvalg af dansk emballage hos Newsale.dk.

Generelt er der også fokus på den gode kundeservice, når du handler med en dansk virksomhed. Det handler om at levere et godt produkt til en fair pris, hvor alle har råd til at være med, samtidig med at man yder en god kundeservice – ellers kommer kunderne ikke igen.

Få en god aftale med en fast leverandør

Når du handler med en dansk producent, er du ofte i stand til at få etableret en god aftale, som gør det fordelagtigt at drive webshop, hvis man sammenligner med et scenarie, hvor du skulle købe emballagen i udlandet.

Samtidig er det nemmere for dig, når du skal bestille ny emballage, da du ikke er nødt til at vente på, at det bliver sendt. Det giver dig en lang række fordele, som du ikke ville kunne få, hvis du handlede med en udenlandsk leverandør.

Hvordan får jeg rabat på dansk emballage?

Selvom du kan købe billigere emballage i udlandet, er det ikke altid den bedste idé, da det ikke altid er lige så høj kvalitet. Samtidig er du med til at støtte det danske erhvervsliv, når du handler med danske forhandlere og producenter. 

I sidste ende kommer det alle danske borgere til gode, hvilket helt klart også er noget, du bør have med i det endelige regnestykke.