Hvordan kan man håndtere stress på arbejdspladsen under COVID-19 pandemien?

Når verden går i nødtilstand og indfører restriktioner kan det være svært, at få hverdagen til, at fungere. Der skete en konkret ændring i mange menneskers hverdage og derfor skal vi alle justere og tilrettelægge en ny dagsorden. Før COVID-19 havde vi allesammen vores rutiner til, at håndtere stress og andre situationer. Nu er det anderledes og vi kan ikke længere gå i motionscenter eller en tur i byen om weekenden. Det er dog stadig muligt, at undgå stress og deprimerende tider selv under pandemien. Det har vi et par bud på hvordan man kan gøre. 

Mindfulness på internettet kan skabe ro

Mange mennesker har før pandemien brugt mindfulness kurser til, at skabe ro i deres liv. Dette blev en del svære, at udfører efter restriktionerne trådte i sted. I hvert fald hvis man gik til fysiske kurser og på den måde opretholde en sund hverdag. Som mange andre ting, kan man nu kun deltage i disse begivenheder på internettet. Men der findes faktisk rigtig gode kurser på nettet, som handler netop om hvordan man skaber ro i pandemiens verden. Disse er udtænkt så de passer til, at blive holdt på nettet og har efter sigende en rigtig god virkning. Mindfulness handler om, at blive mere forbundet til ens indre og lære, at forstå hvad man som individ opretholder indre ro. Der findes mange teknikker og redskaber man kan bruge i mindfulness og dette lære man om i online kurserne. Derefter kan man bruge dem selv i hjemmet og kan udføre teknikkerne i ens hverdag. På denne måde undgår man stress og kan nemmere komme igennem den nye hverdag. Det skal nemlig ikke være en hemmelighed, at alle går igennem en svær tid og vi har allesammen brug for, at komme helskindet igennem. Find de bedste mindfulness kurser her. 

Gå en tur hver eneste dag

Det lyder måske for simpelt til, at være rigtigt men når man går en tur om dagen opnår man faktisk mindre stress. Det er super vigtigt, at indtage den rette mængde frisk luft og komme udenfor mindst en gang om dagen. For nogle kan dette betyde, at de kan komme ud og se naturen de er omringet af. For andre kunne dette betyde, at de bliver nødt til, at acceptere byens larm og finde indre ro i det. Det afhænger meget af hvor man har valgt, at bo og også om hvad man som individ har brug for. Vi er nemlig alle sammen forskellige og har brug for forskellige omgivelser og begivenheder for, at finde indre ro. 

Spis sund mad mindst 5 gange om ugen

Der findes mange forskellige måder man kan spise sundt på og dette afhænger også af kropsbygning og livsstil. Hvis man dyrker sport hver eneste dag, har man højst sandsynligt brug for mere næring end en der ikke dyrker sport og visa versa. Det kan være en mulighed, at opbygge en kostplan som passer til dig som individ. På denne måde kan man opbygge energi gennem ens spisevaner og komme nemmere igennem hverdagen.