Sådan skaber du en hyggelig atmosfære på badeværelset

Det er vigtigt, at der er hyggeligt og masser af plads på badeværelset. Det er det eneste sted i hjemmet, hvor du kan slappe helt af, fordi du ved, at du kan være alene her. Se her, hvordan du skaber en hyggelig atmosfære på badeværelset.

Badeværelset er det rum i hjemmet, hvor du ved, at du kan få privatliv og fred og ro. Det er fantastisk, hvis man er en del af en børnefamilie, hvor der hele tiden er gang i den – og det stiller krav til badeværelset, som skal være både indbydende og hyggeligt.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du indretter badeværelset, så der kommer en god stemning og atmosfære, når du er der, så bør du læse med herunder. Her får du en lang række gode tips til, hvordan du kan indrette dit badeværelse.

Brug en stige til håndklæderne

En håndklædestige er praktisk til dig, der ønsker lidt mere plads på badeværelset. Her kan du hænge dine håndklæder, så du er sikker på, at der er plads på knagerækken. Det er også praktisk, hvis du ikke har nogle knagerækker.

Herudover skaber den en dejlig atmosfære, da den fås i et lækkert og æstetisk design, som helt sikkert vil være med til at øge hyggen på badeværelset. Du får mere plads og mere æstetik, og det er det, der er vigtigt.

Duftlys skaber en god stemning

Hvis du er typen, der kan lide at tage lange, afstressende og afslappende bade, så er det en god idé at købe nogle smukke duftlys, der ikke alene skaber hygge, men også spreder en dejlig aroma på badeværelset.

Det kan du tænde, når det skal være lidt mere hyggeligt end normalt, og der er derfor god grund til at investere i nogle. De virker dog bedst i de kolde måneder, hvor der typisk ikke er så meget lys, hvorfor de vil fungere som en afdæmpet lyskilde, der spreder hygge.

Planter øger hyggen og skaber liv

Hvis du er en person, som godt kan lide lidt grønt, så er der ikke noget mere befriende end et badeværelse fyldt med planter. Det gode ved at have planter på badeværelset er desuden, at det ikke kræver lige så meget at passe dem, da der ofte er damp, som kan fungere som næringsgiver til planterne – i hvert fald når det kommer til vand.

Du skal naturligvis stadig huske at vande planterne, selvom du ofte tager lange, varme bade. Hvis planterne ikke bliver vandet jævnligt, vil de lige så stille og roligt tørre ud, og så vil de ikke skabe hygge længere – og det er ærgerligt.

Du kan med fordel vælge nogle forskellige planter, så det hele ikke bare bliver det samme. Med nogle forskellige planter på badeværelset, kan du sagtens komme til at få en god atmosfære – men husk, at de skal kunne holde til indeklimaet, som er lidt fugtigere end ellers.