Murstenstapet kan give rummet kant

tapet

Det at få indrettet sin bolig kan hurtigt blive en større udfordring, end man umiddelbart skulle tro. Da det er et sted, hvor man bruger en stor del af sin tid, ønsker man selvfølgelig, at det skal være helt perfekt, og det skal gerne være både hyggeligt og stilrent. Dog kan det være svært at kombinere disse to. Man har i løbet af de seneste par år set en overvejende tendens til at indrette sin bolig minimalistisk, hvilket i høj grad har gjort det svært også at holde boligen personlig og hyggelig. Dog ser man, hvordan man i højere og højere grad implementerer mere personlighed i boligen. Dette kommer som følge af denne stigende modernisme og minimalisme, og kan fungere som en form for opgør med dette, hvilket særligt kommer til udtryk i brugen af flere farver i boligen, for netop at skabe en mere hjemlig stemning.

Dog handler det i højere og højere grad også om, at ens bolig skal afspejle en selv. Præcis ligesom det gør sig gældende med påklædning fortæller boligen også en del om hvilken type person, man er. Dog kan dette i endnu højere grad være en udfordring, når man snakker boligindretning, for der er en højere forventning til funktionalitet og pragmatik, hvilket kan være svært at kombinere med stil. Derfor må man også gøre brug af nogle andre tricks for virkelig at sætte sit eget præg. Det vil særligt være gennem forskellige former for udsmykning, og de fleste pryder deres hjem med en lang række nipsting, der netop skal give det hele personlighed. Når man skal ud og vælge disse ting, er det vigtigt, at man tager udgangspunkt i sin egen stil, da dette er nødvendigt, hvis man skal blive ved med at være tilfreds med det. Kan man for eksempel godt lide, at det hele bliver mere råt, kan man fylde et af stuens vægge med murstenstapet.

Hvordan bruger man murstenstapet

Hvis man aldrig har haft fingrene i billede tapet før, kan det måske virke lidt underligt at skulle anskaffe sig noget, der går under navnet murstenstapet. Dog er det ikke nær så skørt, som det lyder, og helt simpelt er det i virkeligheden blot et tapet med billeder af nogle mursten. Det er med til at give en illusion om, at en af rummets vægge er bestående af mursten, og dette kan være med til at gøre rummet mere råt og industrielt. Dog er det utrolig vigtigt, at man bruger murstenstapet på den rette måde. Det kan nemlig have en forfærdelig effekt, hvis man lader alle rummets vægge være dækket af murstenstapet, da det hurtigt kommer til at virke overvældende. Vælger man derimod kun at lade en eller to vægge være tapetseret med dette, kan det give rummet et afbræk.

Find det rette tapet

I takt med at billede tapet fortsat kun bliver mere og mere populært, popper der selvfølgelig også flere og flere forretninger op, der tilbyder murstenstapet. Da det trods alt er en stor del af indretningen, der kommer til at afhænge af dette, er det vigtigt, at man vælger den helt rigtige udbyder. Først og fremmest er det vigtigt, at man er opmærksom på, at billedet er af stor kvalitet. Da det kan give problemer at skulle trykke billeder i så stor en størrelse, kan dette have indflydelse på kvaliteten. Derudover vil man hurtigt opdage, at der findes mange forskellige typer af murstenstapet. Man kan regne med at forskellige udbydere vil levere forskellige muligheder, og derfor vil dette også spille en rolle, når man skal vælge det rette.