Få det bedste ud af din terrasse med miljøvenlige produkter

Når sommeren nærmer sig og du begynder at glæde dig til at tage terrassen i brug, kan det meget vel være, at den er blevet lidt træt og trist at se på efter et års rusk og regn. Med en slibning af din træterrasse kan du vække den til live igen og nyde solen i de smukkeste omgivelser.

Det er ærgerligt at opdage, at din terrasse ikke ser nær så smuk og indbydende ud efter en hel vinter med regn og sne. Det slider på træet og det kan let miste både glans og farve. Det findes der heldigvis en løsning på, der ovenikøbet ikke kræver brugen af hård kemi.

Fra gammel til ny

Når du vælger en slibning af træterrasse,vælger du at give hele din have nyt liv. Det betyder, at du puster liv i både selve terrassen men også i de grønne omgivelser og dit hus. Med en smuk, skinnende træterrasse vil du kunne invitere sommeren indenfor og nyde den med alt, hvad det indebærer.

Fejr de lange sommeraftener på en skøn terrasse med lækker grillmad og kølig vin i langstilkede glas. Eller del måske en hyggelig aften i behagelige liggestole, når solen har varmet gulvet.

Nyd hele sommeren med alle de dejligt muligheder en nyligt afslebet terrasse giver.

Hvordan bestiller man en slibning af træterrasse?

Hvis du har besluttet dig for, at en slibning af din terrasse er den løsning, der passer bedst, så foregår det helt simplet.

  1. Tag kontakt til det firma, du ønsker skal udføre slibningen
  2. Få opgaven vurderet af en medarbejder hos firmaet
  3. Modtag et tilbud helt uforpligtende

Er du i tvivl om, hvem der kan komme med det bedste tilbud er du fri til at indhente flere forskellige, så du kan vælge det, der passer bedst til dit behov.

Det er ikke en proces, der tager lang tid, så der skal ikke sættes flere uger eller måske end ikke dage af, hvor terrassen er spærret for adgang.

Hvordan foregår en slibning af træterrasse

Når først du har besluttet dig for, hvem der skal stå for at slibe din terrasse, er det bare at finde ud af, hvad lige præcis din terrasse trænger til.

Det er ikke nødvendigt for dig at have taget stilling til alle aspekter af den årlige slibning af terrassen, for de fleste firmaer er glade for at vejlede dig, så I kan komme frem til den løsning der passer til dine ønsker.

Selve slibningen foregår ved hjælp af firmaets egne maskiner og udstyr, så du kan bare læne dig tilbage og nyde de smukke farver og mønstre der dukker frem efterhånden som slibningen skrider frem.

Hvem kan stå for en slibning af træterrasse?

Der er folk, der med lejet udstyr selv giver sig i kast med arbejdet og ar du en handyman i familien kan det sagtens være en løsning.

Når du vælger at hyre et firma ind til at stå for det, så kan du på den anden side altid være 100% sikket på at resultatet lever fuldt op til dine forventninger.

Det er altid professionelle folk, der står for slibningen. Det betyder, at de har helt styr på maskinerne og kan indstille dem til at udføre præcis den slibning der er brug for. Det betyder at du ikke får mærker i gulvet eller oplever, at træet bliver mere slidt end nødvendigt.

Du kan trygt overlade slibning af din træterrasse til professionelle og være sikker på at gå sommeren i møde med en terrasse, der ser ligeså skøn ud som da den var ny – eller bedre.