Tim og Simonsen: Derfor bør du investere i det fremadstormende danske brand

Tim og Simonsen et et dansk brand, hvis primære produkter består af basisvarer, accessories, tasker og unikt modetøj. Alle de forskellige produkter kan kombineres på kryds og tværs, så du opnår et unikt look, der kendetegner din personlighed. Se her, hvorfor du bør investere i Tim og Simonsen.

Der er mange grunde til, at du bør investere i Tim og Simonsens kollektioner. Først og fremmest er det i utroligt høj kvalitet, uanset om du har behov for en ny taske eller et smykke, en kjole, en basisvare eller noget helt fjerde.

Samtidig har tøjet en utrolig lækker finish med små, fine detaljer, som er med til at gøre tøjet til noget helt unikt, uanset om du ønsker at køre dem mere neddæmpede stil, eller du vil gøre et stort væsen ud af dig selv og din fremtoning.

Tim og Simonsen producerer lækre basisvarer

Alle kvinder, der går op i sin personlige fremtoning, bør have styr på de beklædningsgenstande, der er i garderoben. Det indebærer blandt andet, at der er alle de nødvendige basisvarer, som kan kombineres på kryds og tværs.

Her er Tim og Simonsen et fornuftigt valg, da deres basisvarer er af høj kvalitet, samtidig med at de har små, unikke detalje, som man ikke lægger mærke til ved første øjekast, men gør, at tøjet aldrig bliver kedeligt.

Grundlagt i 2012

Tim og Simonsen blev grundlagt i 2012. Virksomheden blev grundlagt af Annette Timmermann og Annette Simonsen i Vejle, hvor brandet den dag i dag stadig holder til. Kollektionerne bærer præg af, at de er produceret af de absolut bedste materialer på markedet, samtidig med at de passer ind i enhver garderobe.

Det betyder, at du aldrig går galt i byen, når du investerer i et stykke tøj fra Tim og Simonsen – uanset om du er på vej til fest eller blot skal på arbejde, kan du være sikker på, at Tim og Simonsens mange smukke kollektioner egner sig til anledningen.

Modetøj, der holder i lang tid

Du mærker tydeligt, hvor god kvalitet tøjet er produceret af, når du først får det i hænderne. Du får tøj, som holder i lang tid, hvorfor du er med til at gå imod strømmen ved ikke at skulle investere i nyt tøj flere gange om året. 

I stedet kan du nøjes med at købe tøj en gang imellem, men væge det, der er af god kvalitet. Det er eksempelvis tilfældet, hvis du vælger deres basisvarer, som egner sig til bruge i mange år ud i fremtiden. Et fornuftigt valg, hvis du vil gøre noget godt for både miljøet og for din pengepung.