Super god webshop oplevelse

Multicare.dk

Lidt om firmaet

Multi Care IVS er et dansk firma beliggende på Fyn. Firmaet har specialiseret sig indenfor sanseintegrationer og hjælpe midler til handikappede. Deres webshop rummer over 280 varer i alle prisklasser lige fra kugler til kuglebassin til større projektorer som kan afspille lyd imens den fx projekterer nattehimlen.

Min erfaring

Jeg kom forbi multicare.dk da min svoger manglede en tyngdedyne, da han har svært ved at sove grundet sin ADHD og koncentrationsbesvær. Han har længe døjet med søvn problemer, og har svært ved at passe sit arbejde som følge heraf. Mig, min kæreste og hendes familie besluttede os derfor for at give ham den tyngdedyne som stod øverst på hans ønskeliste i år. Vi fandt derfor frem til multicares hjemmeside/webshop hvor vi endte med at købe dette interessante sanse redskab. Vi var lidt i tvivl om den egnede sig til ham, hvorfor vi ringede op til firmaet og blev mødt af en rigtig sød kontor dame. Damen guidede os igennem fra start til slut, og gav og nogle gode råd med på vejen. Handlen foregik smertefrit, og uden at vi blev bombarderet med diverse nyhedsbrev pop-ups, unødige valg i checkout-facen og så videre. Alt i alt en rigtigt sublim oplevelse. Vi handler ikke så tit på internettet da vi er af den gamle skole, og ikke helt er kommet med på internet bølgen endnu.

Indenfor en måned havnede den 2,1 kg tunge dyne i vores lokale Føtex, hvor vi kunne afhente den dagen efter.

Et par uger efter fik min svoger gaven til hans fødselsdag og blev meget glad for den. Han har siden han fik dynen, fortalt om hvordan den har hjulpet ham til en bedre nattesøvn, til stort set alle familie fester.

Nu har han snart fødselsdag igen, og vi er på udkig efter nye ting til ham som kan hjælpe ham til at få en bedre hver dag. Om det bliver en gave fra Multicare igen eller om vi ender med at gå ned i en fysisk butik har vi endnu ikke besluttet os for. En ting er dog sikkert: Vi er blevet lidt mere trygge ved at handle i online webbutikker end vi var før.

Vi har desuden også købt en række ting i mellem tiden fra hjemmesiden til vores egne børn. Senest fik vi fyldt vores gamle badebassin op med kugler så de kunne lege i det, ligesom vi gjorde som børn i diverse legeland.