Procomforts halskraver hjælper dig i den daglige kamp mod headdrop

Når du lider af headdrop har du behov for de bedste hjælpemidler, der kan findes på markedet. For at gøre dagligdagen lettere er der brug for noget godt udstyr, som for eksempel en halskrave. Halskraver giver dig den støtte, du har brug for, til at holde hovedet oppe og gøre det lidt sjovere at komme ud og se verden.

Der er mange lidelser som kan skabe behov for at du anskaffer dig en halskrave. Parkinsons, sklerose, muskelsvind eller drop head kan alle give problemer, der kræver hjælpemidler til at holde hovedet i en opretstående stilling, fordi dine knogler og muskler ikke selv kan klare opgaven.

Det er dog vigtigt at finde en ordentlig halskrave. At købe noget bras vil kun gøre hverdagen mere besværlig for dig selv, og handicap forsvinder ikke bare lige, så du skal have hjælpemidler, som du kan drage gavn af længe.

Hvor kan du i så fald finde en halskrave, der er af god kvalitet? En mulighed er at besøge procomfort.dk.

ProComfort

ProComfort beskæftiger sig med mange forskellige slags handicapudstyr. De sælger ikke kun halskraver, men også ting som sædepuder og kørestole. Nu taler vi dog om halskraverne, og her kan det nævnes, at ProComforts halskraver adskiller sig fra andre fabrikanters designs og har en meget lav profil.

De kan naturligvis indstilles individuelt, så de passer til den enkelte bruger. ProComfort sælger både halskraver i faste størrelser som small og large, men du kan også bestille en speciallavet halskrave, der passer til dine helt specifikke mål, hvis det virker mere tiltrækkende.

Hvis det er første gang, du er på udkig efter en halskrave bør det her nævnes, at du finder frem til den rigtige størrelse ved at måle omfanget af din hals fra dit adamsæble. Det er en simpel metode, som hurtigt kan klares sammen med en eventuel hjælper. Når du har din størrelse, er det bare et spørgsmål om at bestille den gennem hjemmesiden.

Fordele ved ProComforts halskrave

Med halskraven følger der ekstra støtter, og selve halskraven er både åndbar og vandtæt. Ved at være åndbar får din hud lettere ved at ånde, imens du bærer halskraven. Dermed skaber den færre genér om din hals, og du kan bruge den meget længere, før den skal skiftes ud. I en hverdag hvor der muligvis allerede er meget forskelligt udstyr, der skal holdes styr på og vedligeholdes, kan denne halskrave forhåbentlig løfte en smule af arbejdsbyrden af dine og din hjælpers skuldrer.

Udover åndbarheden er ProComforts halskraver som tidligere nævnt også vandtætte. Hvis du er en af dem, der har gavn af at besøge en svømmehal eller på andre måder få genoptræning i vand, kan halskraverne derfor være særligt relevante. Ved at være vandtætte behøver du ikke bekymrer dig om at have halskraven på i bassinet, og dermed slipper du igen for at skulle skifte mellem halskraver hele tiden.

Derudover betyder den vandtætte funktion selvfølgelig også, at du kan bevæge dig udenfor i dårligt vejr uden at bekymre dig. Et handicap kan allerede virke begrænsende i forhold til, hvad man kan og ikke kan gøre, så det bedste dine hjælpemidler kan gøre for dig er at give dig så mange muligheder for at gøre, hvad der passer dig, som det er muligt.

Den vandtætte funktion betyder, at halskraven kan holde til at blive skyllet af. Hvis du spilder på den, eller den bliver en smule svedig efter langvarig brug, er det derfor ikke et problem lige at gnubbe den lidt med noget vand, så den kan blive ren igen. Det vil ikke ødelægge den.