Find indre ro med en tyngdedyne

MultiCare - tyngdedyne og -tæppe

Hvis du har svært ved at sove om natten eller du har svært ved at falde i søvn er der faktisk mange ting du kan gøre. Men før du tyr til kunstige virkemidler som medicin og så videre, skulle du måske overveje naturlige alternativer.

Et af disse naturlige alternativer er en tyngdedyne. En tyngdedyne fungerer som en almindelig dyne, men den vejer en hel del mere. Det lyder måske ikke så behageligt tænker du, men den kan faktisk være rigtig behjælpelig med at finde ro om natten og når du skal sove.

Hvorfor vælge en tyngdedyne?

Der er mange mennesker der finder det svært at falde i søvn og sove igennem hele natten. De har det ikke godt fordi de lider af søvnmangel og det kan gå hen og blive en ond cirkel. En god måde at bryde den cirkel er ved at gøre noget andet. Du kan prøve at sove under en tyngdedyne og se den ro det faktisk giver dig.

En tyngdedyne virker effektivt på mange mennesker der har stress, depression eller andre psykiske udfordringer. Derudover virker den også på fysisk uro og kan hjælpe rastløse med at falde til ro. Tænk at en simpel dyne kan have så god effekt på så mange forskellige ting. Det kan også være at du lider af uro på grund af noget medicin du tager. Her kan tyngdedynen også være behjælpelig med at falde til ro og du sover meget bedre.

Når du sover bedre, forbedres din fysik og din psyke markant og du vil hurtigt føle dig bedre tilpas i hverdagen.

Det er så utrolig vigtigt at sove godt. Hvis du ikke sover godt, kan du ikke fungere optimalt og nogle gange ikke fungere overhovedet. Du er træt på arbejdet, du bliver måske hurtigt irriteret, vred eller ked af det og du stresser nemmere.

Derfor skal ud ændre noget i dag hvis du ikke sover godt om natten. Det er godt givet ud i sidste ende.

Hvordan fungerer en tyngdedyne?

En tyngdedyne fungerer ved for det første at veje mere end en almindelig dyne. Fyldet er tungere og lægger sig tungt ned over dig når du skal sove. Det er en god ting hvis du har meget uro eller svært ved at falde til ro.

Tyngdedynen omfavner dig på en yderst behagelig måde og får dig til at falde til ro hurtigere end du ville gøre med en almindelig dyne. Den tyngde dynen har gør dig mere kropsbevidst og jo mere kropsbevidst du er, jo mere er du i balance med dig selv. Balance er yderst vigtigt for hele dit velvære og for hvordan du har det generelt. Både fysisk men lige så meget psykisk. Hvis du er psykisk ude af balance, kan det påvirke dit humør og dit helbred og du kan ende med at blive rigtig syg af det. Lige som du kan blive det, hvis du ikke sover godt nok om natten.

Omvendt kan en dårlig fysik også få dig ud af balance og det kan også påvirke din søvn. Med en tyngdedyne får du søvnen tilbage og få dig i balance igen.

Det hele hænger sammen og der er ikke noget sted i den balancecirkel hvor man kan springe over hvor gærdet er lavest og forvente at have det lige så godt som hvis alle parametre var i orden.

Derfor skal du starte hvor det er nemmest og det er helt klart nemmest at få styr på sin søvn først med en dejlig tyngdedyne. Så vent ikke til i morgen, prøv tyngdedynen allerede i dag og får størst udbytte af din søvn.